Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    veterán

    válasz emiki6 #107825 üzenetére

    Jogos, de elmondom én hogy látom: 2 fajta megközelítés létezik: a tudatos és az alkalmazkodó. A tudatos pontosan tudja mit keres és PONT azt akarja megtalálni. Az alkalmazkodó úgy van vele, hogy lesz ami lesz, kiválasztja a legnagyobb eséllyel (statisztikák, görbék, exel táblák alapján) a legjobbat és abba beleszokik.
    Én inkább utóbbi vagyok, úgy vagyok vele, ha valami mindenki szerint nagyon jó, akkor elhatározom, hogy nekem is nagyon jó lesz, mert nem tartom magam valami aliennek.

    Ez gyakori vita ismerősökkel is, amikor filmekről, sorozatokról beszélünk, távolról indulok, de pont jó példa ehhez:
    1. Van aki úgy néz filmet, sorozatot, hogy görget görget a netflixen és borító alapján egyszer csak megtetszik neki valami, elolvassa a plotot és azt mondja: hát őt ez érdekli és megnézi. Őt nem érdekli az IMDB pontszám, nem érdekli senki véleménye.

    2. Van aki pedig úgy, és én is ilyen vagyok, hogy előtte kutatómunkát végez és ha valamiről mindenki áradozik, IMD 9 ponton áll, mindenki kisírta rajta a szemét annyira jó volt, akkor én azt fogom elővenni és megnézni, mert jó eséllyel rám is ilyen hatással lesz és egy jó élményem lesz. Én nem borító alapján választok filmet, hanem mások (nagy tömeg) véleménye alapján.

    Sry hosszú lett, de ez most nagyon idevágott szrintem, mert pontosan így vagyok a fizikai termékekkel is.

Új hozzászólás Aktív témák