Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    veterán

    Denon AH-D5200

    Nah ma reggel kicsomagoltam, már a fejemen van. Még nagyon kezdeti benyomásokat tudok csak mondani, de pont ettől érdekes a dolog, hogy így full elsőre milyen a cucc.
    Még nem is balancedről megy csak 6.3-as csatival, ami eleve gyengébb a fiio K7-nél.

    Szóval elsőre a 6x0-asok után: az meglepett, hogy egész letisztult hangképe van, a mélyek szinte olyanok, mint a balanced HD600-nak, talán "részletesebb", de mennyiségre nem mondanám többnek, ez meglepett. A 660s-nek mindenképp több és bloated-ebb mélye van, nem ilyen feszes, pattogós.

    A közép/magas elég neutrálisnak hangzik, így hallásra talán a felső középnél vannak kis tüskék, ott picit vékonyabb tud lenni a színezés miatt mint a 600 vagy a 660s, azok azért természetesebbek abban a közép felső, felső tartományban.

    Részletesség/tér terén no doubt, egyértelműen a 600 és 660s előtt van, ezt rögtön hallani. 3D-sebb a tér, nagyobb is, nem csak oldalról hallani mindjuk egy cint, hanem így kb 30 fokban a fülem mögül is.

    Kényelemre nagyon jó, baromi kényelmes, a bőr párnák miszont melegebbek azért, mint a szövet, ezt is érezni. Szóval unbalancedről, bejáratás mentesen egyelőre ezt tudom mondani, tök rendben van, visszalépésnek már most nem érzem a sennheiserekhez képest és ennél csak jobb lesz. Van amiben jobb, van amiben rosszabb, de az ami miatt vettem a zártság volt első sorban, mindenképp kellett egy zárt fejes, szóval az a plusz faktor ami miatt számomra megéri a cserét, mert a nyitottak lehetnek bármilyen jók, ha nem tudom őket megfelelő hangerőn járatni, úgy nem jön ki a dinamika sem.

Új hozzászólás Aktív témák