Új hozzászólás Aktív témák

  • emiki6

    veterán

    válasz -NoVa- #108457 üzenetére

    A kávé azér is jó, mert voltak kísérleti tapasztalatok.
    - kiváló kávé ipari gépről főzve, frissen darálva a legjobb. (Vilagos pörkölésű, jéggel, keves teljel a kedvenc nálam, főleg ha van egy sütőtökre hajazó mellékíze.)
    - kiváló kávé nem frissen darálva, kotyogósról se rossz, szívesen fogyasztom, nem unom meg.
    - hitvány kávé (bravos, darált) kotyogósról iható... egy darabig, utána "megunom", megundorodok tőle ihatatlan lesz.
    - bravos, szemes, otthoni darálós gépről sokkal jobb, mint kotyogósról! De még mindig nem olyan jó, mint a jó kávé kotyogósról... Jó-jó, de nem az igazi.

    Szóval a kávé, mint alapanyag jó analógia a fejhallgatóra, mert a főzemény karakterét az adja, a kávéfőző a meghajtásra, mert a főzemény minőségét nagyban fel tudja javítani. A kávé frissessége, főzővíz stb lehet mondjuk a forrás, ami minőségi nüansz, de nem elhanyagolható.

    Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

Új hozzászólás Aktív témák