Új hozzászólás Aktív témák

  • Remus389

    veterán

    válasz s4tch #109167 üzenetére

    Az a kijelentés hogy "a párna masszívan bele tud nyúlni a hangzásba" szerintem olyan, hogy van aki így jellemzi a valójában csekély változást, eltúlzott kijelentés vagy eltúlzott megfogalmazás. Ha mégis így lenne, az amiatt lehet, ha nagyon más a párna anyaga is és a vastagsága is, meg döntött\nem döntött ill. perforált\nem perforált, más a belső méret, anyaga, tehát ilyet akkor lehet mondani, ha a két párna nagyon eltérő kivitel. De még akkor sem lehet olyan "masszív" a különbség, valamennyi különbség inkább.

    Nekem van a gyári és van két Dekoni (EPZ-TH900-ELVL illetve EPZ-TH900-HYB), végülis kényelmesebbek a gyárinál, főleg a hibriddel elég jól is néz ki. A hibrid talán direktebb basszust tud picivel, de a full velúrral jobban szeretem, teresebb, levegősebb picivel, de a basszus is jó marad. Annak ellenére, hogy kevésbé néz ki jól.

    A ZMF amit kinéztem, az szerintem hasonló hangzást fog produkálni mint az általam preferált EPZ-TH900-ELVL, anyaga hasított bőr, nem pedig velúr, viszony perforált tehát levegős. Mivel bőr, valahol a HYB és az ELVL közé várom, de inkább az ELVL felé hajlik majd szerintem, ami teljesen jó. A HYB-nek is megvannak az erényei. Jobban elfér benne a fülem és jobban is néz ki.

    [ Szerkesztve ]

    Már csak egy darab maradt!!! https://hardverapro.hu/apro/burson_v5i_dual_opamp_1_darab_2/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák