Új hozzászólás Aktív témák

  • emiki6

    veterán

    Épp krisz242-nél vagyok, eljöttem hozzá amíg még nála van a he6se v2 mielőtt a vevőjéhez kerül. Valamint van egy neumann ndh30-a is.

    Vittem a cókmókot, teac ud301 és ha501, valamint a quad era1 (8,6 kg lett a tatyóm így).

    A he6-ot már meghallgattam, míg ő hallgat írok egy kicsit. A pántja a gagyibbik fajta, csúcsos koponyájúaknak, mint én is vagyok hamar kényelmetlenné válik. A tojásforma kagylót is jobban preferálom.
    A hangja érdekes élmény, mikor először elindítottam a zenét azt hittem, hogy nem is a fejemen szól a fejes, hanem valami a szobában.

    Részletes jellemzést nem írnék, csak annyit, hogy eléggé rendben van. Kellően kiegyensúlyozott a hangja, nincsenek zavaró kvalitásai. Tér, mély, magas, szeparáció, részletesség stb, sehol nincs hiányérzet, jó fejes, érdemes megízlelni, aztán ha bejön, akk szerezni egyet.
    Az első benyomás érdekes volt, de a hangját megszokva nem ámultam el, számomra nem emelkedik a quad fölé, csak egy más ízű, de hasonlóan jó fejes. Ízles kerdése lesz, hogy kinek mennyire fekszik.

    Approved.

    Neumann folyt köv.
    Illetve meghallgatom majd az audio gd r28-at is valszeg, de arról úgyse fogok tudni érdemben ír. :D

    Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

Új hozzászólás Aktív témák