Új hozzászólás Aktív témák

  • vodkaboy22

    addikt

    Na röviden vonatról leszálltam majdnem kiraboltak... DE JÓ NAP VOLT :)
    (Szerencsére csak majdnem...)
    De tali nagyon nagyon jó volt kösz a szervezést contaxgnak és hifipistinek. A társaság is remek volt a hely is csúcs volt és minden! Már akkor örültem amikor reggel csakúgy egy pofás kis genelec aktív hangfalpár megszólalt. Ilyen kis dobozból ilyen mélyet... No comment.
    De fejestali:

    Mivel délután 3 fele már nagyon fáradt a fülem és én is és akkor már sajna t90 és dt880 között se hallottam sok különbséget... Ezért csak kevés átgondolt jó véleményt tudok írni.

    Fejesek:
    T90 Vele kezdtem. Vélemény: Mintha fogták volna a dt990pro-t és több helyen feljavították volna hogy minden hibáját amit lehet törüljünk el. Na így egy elég korrekt kis V-s hangzású fejes volt. Korrekt mély és magas de talán kevésbé hangsúlyos közép, de tér bőven!
    Azoknak jó akik zárt beyer hangzásnak előnyeit akarja egy nyitott térrel rendelkező fejesben.

    T1 Király... De tényleg... Nálam HD800-ast nagyon veri de LCD2-t is. Szóval na egy beyeres minden ott van hangzás remek mély korrekt közép szép magas és tér és élmény!

    Dt880 kis T1-es kevesebb részlettel kisebb térrel de csövessel tényleg imádható hangzás világ (Sajnos már gondolkodom rajta hogy ezt is kosárba kéne egyszer tenni...)

    AD2000X (asszem... a nyitott új izé biztis...)
    Nem rossz nem rossz de nem az én ízlés világom ennyi pénzért már mást... És talán már túl későn hallgattam...

    LCD3 antelope-al... Csak szimplán annyit 400000forintos nyakkendős világban nincs válság... Bár csak ott lennék... tudod na majd folytatom

    Villamos- és Gépészmérnök - Blog-omban audio felszerelések és saját készítésű elektroncsöves erősítők.

Új hozzászólás Aktív témák