Új hozzászólás Aktív témák

  • KalocsayMate

    csendes tag

    Na megvettem a Sony DJ ZX100-ast, és körülbelül 1 óra zenehallgatás után úgy gondolom megosztom veletek a véleményem.

    Pozitívumok:

    - Nagyon korrekt ár ( 22 Euro )
    - Az eszköz nagyon jól kezeli a basszusokat de mélyen és magasan is tökéletesen hozza a színvonalat, direkt operát is hallgattam vele.
    - Nagyon jó hangerősség
    - Mobilra dugva 3 hallgatási módot is lehet hallgatni vele mely külömbözőképpen kezeli a hangokat ( ezzel a gyártó kedveskedett tudtommal )
    - Található olyan műanyag "tekercs", melyet bárki könnyedén rárakhat így, ha mobilhoz kötöd nem kell 5 méter kábelnek csüngnie mivel csak fel kell tekerni a kábeleket és megoldva a probléma. (szintén gyártó érdeme)
    - A gyártó dobozán részletesen leírták a hozzákapcsolási módot a PC-hez + Telefonhoz.
    - Előre lehet forgatni kb 45 fokba és jobbra valamint balra 180 fokba
    - Szép kidolgozottság: A legkissebb elemet is kidolgozták, kiszínezték az egész egy masszív összeállítás lett nem ketyeg, zörög
    - Fejhossz mérete alapján lehet állítani, amelyet ha gyorsan huzogatunk rendesen megy zörgések nélkül

    Negatívumok:

    -Nincs hangerőszabályzó, ami egy nagyon elkeserítő dolog és bazi kényelmetlen is.
    - A fejhallgató kábele igen rövid, oké, hogy főleg telefonra tervezték, de azért húzhattak volna egy kissé nagyobb kábelt, mert vészesen kevés és, ha géphez kötni akarjuk akkor ideális közel ülni a géphez, mert elég nehezen jön a kábel úgy, hogy tudjunk mozogni valamit.
    - A csatlakozási pöcök 90 fokot zár be, ez a későbbiek során elég hátrány lesz a trehányan használóknak ugyanis a 90 fok kezd majd megtörni és vele eggyüt a szálak is, és a szálakkal az érintkezés is, és kellesz majd tekergetni, hogy rendesen érintkezzen.
    - Ami nekem még nem tetszett, de ez lehet azért van, mert amit megkaptam utolsó példány volt és az volt kint és azzal tesztelték a kissrácok, szóval a kicsit irritáló dolog az az, hogyha előre szeretnénk forgatni a fejhallgatónak a füllre való korongját és 45 fokba megdöntjük akkor kiad egy olyas fajta kis nyüszítést, mint amikor egy egér beszorúl valahova és hallakan vinnyog. Ez példáúl édesanyámra a frászt ráhozta rendesen. :D
    - Ez egyéni probléma és véleményektől függ, de számomra a fejhallgatónak a fülre való korongja számomra egy kicsit kicsi, átéri a fülem, de én meg voltam szokva a nagy korongokkal amik belepik a fülem.

    Nos összesített véleményem az, hogy ha valaki olcsón és minőségi fejhallgatót szeretne venni telefonjára akkor ebből a szempontból ez tökéletes választá. A gépes használatnál, már kompromisszumokat kell kötni, de még ott is nagyon korrekt a fejhallgató, ám a hangerő szabályzó nálam egy nagyon nagy feketepontott vésett be. Ha prohardveres plecsnizni kellene, én egy ajánlottat addnék rá.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák