Új hozzászólás Aktív témák

  • Sziasztok!
    Nagy zene rajongó vagyok, és mióta laptopot használok felmerült, hogy kellene valami normálisabb fejhallgató. Vannak kiszemeltjeim, de kíváncsi lennék, hogy ti mit ajánlanátok megtekintésre meghallgatásra.
    1. Csak otthon használnám
    2. kb. 80% zene, 20% filmezés lenne. Kedvenc stílusok: Akusztikus zene, Jazzy, Hard rock, Metál, Latin
    3. Max. összeg: most azt mondanám, hogy olyan 50k, de ez legyen csak egy támpont. Hallottam már 30k-s fejhallgatót is, ami nagyon tetszett, de extráért valamivel 50 felé is mehetünk. Külföldi rendelés is szóba jöhet, ha egy hónapon belül megjön.
    4. Vezetékest szeretnék (megj. a családban van két sennheiser rs120 vezeték nélküli is, és ha jól van beállítva elég stabil és tiszta a jel, persze nem annyira, mint a vezetékesnél (ezt csak így zárójelben az első hsz miatt)).
    5. Én a Circumauralra szavaznék kényelmi okok miatt.
    6. Mikrofon nem kell.
    7. Hangzásilag... nos igen... erről nem könnyű beszélni. A részletességet szeretem, azt, amikor a hangszerek szépen elkülönülnek. Basszusból egyáltalán nem kell sok, inkább legyen pontos. Szeretem továbbá, amikor az énekesek hangja tisztán jön, főleg a női jazz énekeseké, de nem vagyok benne biztos, hogy ez mit produkálna a többi stílussal.
    8. Mondjuk 80%-ban laptopról menne. Ad abszurdum veszek hozzá valami jobbféle külső hangkártyát, de lehet nem lesz rá szükség, ezt nem tudom. A maradék 20%-ban egy régi, de elég jó Denon AV erősítő lenne.

    Előre is köszönöm a tippeket!

    "Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"

Új hozzászólás Aktív témák