Új hozzászólás Aktív témák

  • HagaNRG

    őstag

    Sziasztok!

    Fejhallgatót keresek, első körben 5-7 ezer közötti legolcsóbb szintet becélozva.

    Tényleg nincs még csak elképzelésem sem,mit keressek, nem nagyon van tapasztalatom a fülhallgatók terén. Van viszont egy minőségi házimozim, Clarus hangfalakkal, emellett az autómban is komoly zenei rendszer van, emiatt félek a legolcsóbb kategóriájú fülesektől.
    (az edigital vásárlói tapasztalatait olvasgatva próbálom felderíteni melyik, mit tudhat, de ugye ott sose tudni, hogy nem egy zenét életében csak tejfölösdoboz Creative hangszórókon hallgató tízéves áradozik-e valamelyik 3 ezres füles minőségéről...) Szóval nem könnyű.
    Van egy Sennheiser CX300-asom is, annak a minősége kielégítő volt számomra, de egy ideje nem találom. Mivel kisbabám van, így egyre gyakrabban fordul elő, hogy a mozi minimál hangerőn működik, emellett az xbox is bekerült a hálószobába, amit megint problémás szinte némítva élvezni, plusz a mozi háttérbe kerülésével a filmeket is mostanában csak a hálóban nézem meg-szintén szinte teljesen lehalkítva, csupán a feliratot olvasva.
    Nem akarok viszont óriási összegeket sem rászánni, még akkor sem, ha feltételezhetem, hogy 20-50 között vannak az induló minőségnek nevezhető fülhallgatók. (a minap előkerült valami mp3-hoz adott Creative fülhallgatóm is, már az is meglepő részletezéssel szólt ahhoz képest, amit a tv hangszórói által megszoktam mostanában. Emiatt simán lehet, hogy egy akármilyen komolyabb méretű fejhallgató is kielégítő lenne számomra. A TV viszont kb. 4méterre van, ezért még a vezeték problémáktól, kényelmetlenségektől is tartok. )
    Szóval ez a helyzet, bocs a regényért, talán a tények tükrében könnyebben tudtok ajánlani pár típust. .

    Első körben ezeket találtam, ami itt helyben megvásárolható az egyik boltban:
    - Sony XD150 5e ft
    - Philips SHL3000 6e ft
    - Pana DJS200 7.5e ft

    Köszi bármi tippet!

Új hozzászólás Aktív témák