Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz DBAtti #32198 üzenetére

    Nem tudom, mennyire volt bejáratva az a P7 példány, de az általad írt enyhe karakterkülönbség bejáratva is fennáll a kettő között. De én nem úgy mondanám, hogy a P7 vékonyabb egy kicsit, hanem inkább a Focal kicsit vastagabb - ugyanis a Spirit Classicnak kicsit lekonyulósabb a magasa, mint az elvárható lenne. A P7 kiegyenlítettebb. A P7 szerintem is visszafogottabb, higgadtabb mint a Spirit Classic, és "hangdobozosabb" is, elsősorban a speciális, fejhallgatóban igen ritka felépítésű drivere miatt.
    Nem csak árban, minőségben is kb. egy szinten vannak, nekem a B&W egy kicsit jobban tetszik - egyébként mobillejátszók-telefonok is elég jól meghajtják, nem a lejátszó miatt érezted kicsit vékonyabbnak, hanem mert a Spirit Classichoz képest hallgattad.
    Az Aymara üzletben nyugodtabb körülmények között tudod hallgatni.

    (#32202) RetepNyaraB: Hehe, én körülbelül éppen fordítva írnám le a P5 és P7 viszonyát, mint te. A P5 mélykiemelt, ami egy kicsit rá is ül a többi tartományra, a P7 ahhoz képest (és viszonylag egyébként is) szinte szikár. A P5 is "audiofil" karakterű, főleg az egyéb fejhallgatók többségéhez képest, de egymáshoz képest szerintem a P7 az "audiofilebb".

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák