Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz bkercso #32732 üzenetére

    Ismerem az egész pályfutásukat, a fejeserősítőiket általában hangról is. Tudnék egy árnyalt képet festeni, hogy a széles termékpalettájukról a harminc év alatt mi mennyire volt tartalmas és sikeres, de ez nyilván nem idevaló kifejtés lenne - amellett, hogy azért árnyaltam is annyiban a képet, hogy az elektronikáik inkább csak közepesek szoktak lenni adott árért.
    Nézd meg Bmakszim mely mondatára írtam a válaszomat, benne az általad idézett mondatot, amelyet nem mellesleg néhány további mondatban árnyaltam is. A Pro-Ject egy komoly hifi-audiofil cég, harminc év óta számos világsiker termékkel, elsősorban a lemezjátszók terén. Hogy adott konkrét, többé-vagy kevésbé sikerült termékeikről konkrétan kik miket gondolnak, az konkrétan megvitatható, de ez nem változtat azon, hogy ők egy komoly hifi-audiofil cég - úgy általánosságban.

    Már miért ne lehetne más driver ugyanabban a házban, különösen, ha esetleg nem az a cél, hogy rezgő rendszert alkosson, hanem inkább rezgésmenteset, különböző modifikációk révén? Merthogy egyébként szerintem pedig nincs eltalálva a Retro DJ (Yoga és egyebek), a Retro DJ-nek pl.egyetlen erénye, hogy nagyon olcsó, így félszeműek között király - de ott inkább csak bárócska, nem tartom sokra, az ajánlgatásáról is régen leszoktam.

Új hozzászólás Aktív témák