Új hozzászólás Aktív témák

  • Syrael

    újonc

    válasz Syrael #32307 üzenetére

    Kedves Fórumozók!

    Óriási köszönettel tartozom a segítségetekért! A Media Markt "hatalmas" választékából sikerült a kiállítottak közül egyet meghallgatni a 20.000 Forintos keretből, ami zárt is volt, circumaural is, de olyan mély nyomott hagyott bennem, hogy a típusára sem emlékszem. Aztán meghallgattuk a SONY MDR 10 RCB-t, ami már egész korrektül szólt, de már 30.000 fölött jártunk. Euronics-ban nem jártunk sikerrel, az ilyen pár ezer forintos Hama fejhallgatókat szóra se méltatnám, mást pedig nem találtunk náluk. Bestbyte-ban hallgattuk meg a Panasonic RP-HTF600E-S-t, majd összehasonlításként a régi Pioneer SE-M390-emet, aminek ugyan el van törve a bal fejpántjánál az illesztés, és úgy van összetixózva, szakadozott a kárpit, egyenetlenek a párnák a 3 évi rendszeres használattól, realizálhattuk, hogy az áraiknak éppen fordítva kéne lenniük.

    De lényeg a lényeg, másnap utolsó mentsvárként ellátogattunk a Nomono.hu-hoz, és a Takstar Pro 80 kipróbálásból, azonnali vétel lett. Gyönyörűen, tisztán szól, minden hangszert és hangot szépen, külön ki lehet hallani, de mégis együtt szólnak, a mély ténylegesen lerobbantotta a fejem, a közép és a magas szintén minőségi élményt nyújt. Természetesen van különbség aközött, hogy milyen terméken keresztül hallgatja a polgár, fejhallgató erősítővel leheletnyit még szebben szól, de az én fülem egy vakteszten nem tudná eldönteni, hogy melyik az erősítős hangzás és melyik a hordozható lejátszós. Ráadásul egy erősítővel még kevésbé lenne mobilis a dolog, de telefonhoz képest mindenképpen érdemesebb egy lejátszóval hallgatni, ott nagyobbak a különbségek.

    Köszönöm, hogy elvezettetek a Takstar Pro 80-hoz és a Nomono.hu-hoz, magamtól nem találtam volna rájuk, de ajánlom mindenkinek, aki hozzám hasonló paraméterekkel keres fejhallgatót. :)

Új hozzászólás Aktív témák