Új hozzászólás Aktív témák

  • sanzi89

    addikt

    válasz sanzi89 #48684 üzenetére

    Köszi mindenkinek az ötleteket!

    IMG Stage Line MD-6800: Talán ez a legszimpatikusabb az összes közül, a linkelt boltban személyesen át is tudnám venni, a keretbe is belefér, szóval ha nincs ellenvetés ez lesz a választott.

    Superlux HD681 EVO BK: Ez se volna rossz, csak nem tűnik olyan masszívnak. Youtube videókat néztem róla, és elég nyekli-nyaklinak tűnik az egész. Lehet, ha meg tudnám nézni/ki tudnám próbálni élőben, akkor más lenne a véleményem, de inkább nem kockáztatok vele.

    Somic MH 463:Képről ez is nagyon baba, de neten sok helyen olvastam, hogy mégse olyan kényelmes, így inkább nem kísérletezek vele. Persze itt is áll az, hogy ha ki tudnám próbálni, akkor lehet más volna a véleményem...

    Sennheiser HD 518: Ez is szimpatikus volna, Amazon-on meg is találtam, de nem enged itthonra rendelni, azt mondja válasszak másik címet...

    CREATIVE AURVANA Live: Kép alapján kevésbé szimpatikus, mint pl az első versenyző, továbbá két cuccom volt korábban Creative - 2.1-es hangrendszerek - és azokon keresztül eléggé megutáltam a márkát.

    [ Szerkesztve ]

    "Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."

Új hozzászólás Aktív témák