Új hozzászólás Aktív témák

  • Tyrel

    őstag

    válasz Tulku #53059 üzenetére

    Épp e miatt igyezektem szándékosan nem "hivatalos" teszteket olvasni hanem tényleges felhasználói irományokat, pl. a head-fi.org-on, vagy akár egy-egy webshopban a termék értékelései alatt. Majd meglátom milyen lesz, végül is visszaküldhetem ha nem jön be.

    Hogy az itt posztolók mit vagy milyen szándékból írnak azzal semmi bajom nincs, csak épp Dorien-en kívül senki se reagált a kérdéseimre, egy ember szava meg - számomra - kevés volt számtalan pozitív véleménnyel szemben, főleg így hogy azt se tudom kicsoda (nem sértés akar lenni)

    Ha már példákkal élünk, pl. nem olyan régen vettem monitort is, az arra hivatott topic-ban hamar össze is futottam egy Brekk nevű sráccal akiről kiderült hogy az Oázis Computer-nél dolgozik, napi 8 órában monitorokat nézeget, ad el és kalibrálgat, így meg nyilván többet adok a véleményére, hogy tudom honnan jön, akkor is ha ugyan úgy szubjektív mint bárki másé. Ráadásul volt lehetőség elmenni hozzájuk monitornézőbe, kicsomagolt és beüzemelt nekem több darabot is, kipróbálhattam őket, játszhattam rajtuk (!), ezzel rendkívüli módon megkönnyítette a választást számomra.

    Fejhallgatókból ahogy látom ilyen lehetőségeim nincsenek, így maradt az online vélemény olvasgatás, itt meg vissza is érünk oda hogy a többség győzött.

    -----------------------------------------

    Köszi a kábeles segítséget, erről az OFC-ről nem is hallottam még (számomra of course!-t jelentett eddig), de így könnyebb lesz a vásárlás. :)

    [ Szerkesztve ]

    Turenkarn

Új hozzászólás Aktív témák