Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    válasz Samtya #56391 üzenetére

    Hát ez az. A videót megtaláltam de nem néztem meg, nem értem mit mond. Majd meglesem, talán ki tudok venni valamit belőle.
    Sokat eladtak a fejesből, de akinek van nem akar megválni tőle, most láttam megint egyet a gazdája akkor adja el ha legalább 1000-1500$ között kap érte. Láttam már többért is az ebay-en, el is vitték, igaz tip-top volt.
    Ami hozzám kerülne azon a bőrözés rossz, de nem sokat használták. Sajnos viszont ha valami belül tönkremegy akkor javíthatatlan lesz, szerintem ezekhez esély sincs alkatrészre.
    Sajnos már volt nálam és beleszerettem a hangjába, nem hallottam még ilyet :) A hangfalaim max 70 körül érhetnek használtpiacon, de azt sem adnám oda annyiért mert nem találtam jobbat eddig ami nekem tetszene. ( sokan nem szeretik a sok mély miatt, pedig nagyon dögösen szól, csak nincs lehetőségem hallgatni.) Máshogy viszont soha nem juthatok ilyen Sony-hoz, persze kérdés ha meghallgatnék pl egy Beyer DT 880-at az nem tetszene -e ugyanennyire? El kellene mennem egy fejes találkozóra ( vagy valakihez akinek van DT880-a és érdekelné a dolog ) és elvinni a Sony-t is hogy más is mondhasson véleményt róla és összehasonlíthassuk.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák