Új hozzászólás Aktív témák

  • s4tch

    veterán

    válasz Dzsozi56 #60394 üzenetére

    A K612-nek kell a rendes erősítés, nem fog jól szólni bármiről. Fogalmam sincs, mit tudnak az otthoni eszközeid... Ha nem szeretnél venni egy, az AKG-hoz passzoló, dedikált fejhallgató erősítőt, akkor ilyen szempontból az általad korábban említett fejesek közül a nyitott Audio Technicák szerintem jobb választások, emlékeim szerint jóval kevésbé háklisak a forrásra, mint a K612.

    Azt tényleg nehéz megítélni, mennyire lenne zavaró, ha nyitott fejessel hallgatnál zenét. Függ attól, milyen hangerővel hallgatózól, és attól is, ki van tőled másfél méterre, mennyire kedveli az általad hallgatott muzsikát, és mennyire alszik mélyen. :) Merre laksz? Nem tudsz valakitől kölcsön kérni egy nyitott fejest csak a próba kedvéért?

    Zártban a fericske által említett Yamahának jó a híre (még nem hallottam), ezen kívül megfelelő lehet a Shure SRH840 (hagyányit kevés lehet a mélye, de alapvetően kiegyenlített hangú), illetve ha találsz belőle akciósat, a Nad Viso HP50 (normál ára 70e), ami a nagy fülűeknek esetleg kényelmetlen lehet, amúgy a hangjára kevés lehet a panasz. Bodz a Focal Spirit Classicot szokta ajánlani, az ~100k, még nem láttam 60 körül, pedig tényleg kiváló fejes. Esetleg a Meze 99 Neo ügyében környékezd meg a nomono.hu-t, hátha tudnak rá adni egy barátságosabb árat; számomra hiteles, szintén 'analógos' hifistától hallottam, hogy izgalmas hang, érdemes lehet rámenni egy ilyenre is.

Új hozzászólás Aktív témák