Új hozzászólás Aktív témák

  • emiki6

    veterán

    válasz Spíler #60968 üzenetére

    De hisz már leírtam... :O
    Párnacsere 1540 párnára mert a gyári párna kényelmetlen és a hang túl sötét. Driver elé 2 réteg (rétegekre sedett) zsepi, mert a 1540 párnával kicsit karcosak a magasak. Mondjuk úgy maradt mély, pont elég, még így is ütős, de nem dominál, hanem részt vesz, ahogy kell. Van akinek ez sok lehet. (?)
    Szerintem jók a mélyei és a tere igazán különleges (ne felejtsük el hogy planár és a driver felülete talán nagyobb az átlag dinamikusnál). Nagyon szereti, ha csak pár jól elkülönülő hangszer van jelen, mert ha zsúfolttá válik a zene, akkor zavarossá válik a hangzás és elveszti azt amiben jó. Nem tudom jobban és részletesebben megfogalmazni, mert nem látom át annyira, hogy pontosan mi teszi jóvá vagy épp rosszá. Az ütős hangszerek lenyűgözőek szerintem és a pengetősekre sem lehet panasz.
    Ez kifejezetten az a fejes, ami első hallgatásra felkelti az ember érdeklődését. :)
    Ha vennél, akkor mindenhol HM5 hybrid memory foam párnát ajánlanak. Én azért nem azt vettem mert a 1540 párnája többet ér, de olcsóbban hozzájutottam.
    Nem hallottam én olyan sok mindent, akg kat meg pláne. .DLL akg ját hallottam de már nem emlékszem mi volt és milyen volt. :DDD

    [ Szerkesztve ]

    Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

Új hozzászólás Aktív témák