Új hozzászólás Aktív témák

  • Dorien

    veterán

    válasz emiki6 #61266 üzenetére

    Jajj, ebbe a primitív EQ hitvitába most ne menjünk bele plz. Kb. annyi értelme van, mint az MP3 vitának. Ha hardveresen moddolsz valamit a fejesen, mint pl. a párnacsere, beleraksz egy akusztikus szivacsot, DAC-ot, erősítőt, tápot, kábelt, lejátszó szoftvert cserélsz, stb. akkor is változnak (javulnak vagy torzulnak) a hangok a hangrendszered eredeti állapotához képest. Ha szerencséd van, akkor jó (neked tetsző) irányba. Ezek a dolgok mégsem estek soha az audiofil vallás istenkáromlás kategóriájába, csak az EQ. "Mert akkor a Fázis is torzul és hirtelen megnyílnak a Pokol kapui és eljön az Apokalipszis."

    Te hallgattál már DT990-et? (Ami nem vintage.) Nem volt fülsértő soha?

    Spíler: Én azért igyekszem olyan láncot összeállítani, ami a lehetőségekhez képest kb. mindennel jól szól, mindenhez passzol a hangzása. Ezt általában a kiegyensúlyozott / enyhe V karakterben találom meg, kontrollált, de kiterjedt hangtartományokkal, durva kiemelések / beesések nélkül. Nyilván hangulatfüggő is, hogy milyen zene, milyen hangzás okoz örömet.

    [ Szerkesztve ]

    "Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó HiFiMAN HE560 V4 nyitott planár fejhallgató 79.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html

Új hozzászólás Aktív témák