Új hozzászólás Aktív témák

  • emiki6

    veterán

    Spíler: Még épp visszaadás előtt hallgatom az Audiotechnika ATH-900Z, szóval hallgatás közben írogatom az észrevételeket. (szerk: azóta visszaadtam, de még befejezem az írást)

    - Igen, a hang sötét, de nem borongós. a mély nem fed el dolgokat, csak határozottan képviseli magát és egészen mélyre lemegy.
    - A kényelem érdekes, kicsit szokatlan az AT kialakítása, mármint hogy pánt helyett két billentyű kapaszkodik szolidan a fejedbe, amik nem tartanak olyan sokat, a gravitáció oroszlánrészét a bőrpárnák tapadása ellensúlyozza. A fejes nem szoros, nem lapítja le középen a hajat és szerencsére nem olyan nehéz, hogy a konstrukció miatt kellemetlen legyen viselni.
    - Kromatika vallja, hogy jó a tere és a részletessége, ez nem vitás. Nem olyan érzékeny a zene minőségére. Egészen szórakoztató.
    - Nem annyira zárt, de a megfelelő hangerő izolál, ami a jó térrel és részletességgel egy kellemes és jó élmény. Az akusztikus hangszerek itt is jók, jól elkülönülnek, szinte minden jól definiált. Külön jó, hogy semmi sem sok, túlhangerőn is előbb "kuszálódik össze" a zene, minthogy valami fájóan sok legyen.
    - Samtyának: A The devil and the huntsman-re itt sem lehet panasz, sőt többet hoz ki belőle, mint a fostex, a háttérben a mély dobok... :K (eddig nem vettem észre, hogy ott vannak :U nem, ott vannak a fostexben is, csak ott nem jól szólnak) btw feltettem a számot drivera, ha valakinek kéne: [link] Bár általánosságban az Arthur király zenéje ezzel is nagyon jó, a Mass effecté, viszont ezzel sem.
    - Amit kiemelnék, azok a dobok és a basszusgitár, de igazából minden nagyjából rendben van, a hangzást én viszonylag természetesnek gondolom.
    - Erre már én is azt mondom fattyu szavaival élve, hogy telefonról szar :K

    [ Szerkesztve ]

    Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

Új hozzászólás Aktív témák