Új hozzászólás Aktív témák

  • jolti

    senior tag

    Sziasztok!
    Ismét. :D
    Bodz ajánlott egy Audio-Technica ATH-AVA400-as fejhallgatót elég jó áron, (azt hiszem 17 ezer volt.) karácsony előtt, meg is akartam venni, felhívtam az eladót, de ő nem küld postán, futárral. A haverom meg már eljött Pestről. Így az annyiba maradt a karácsony miatt.
    Most, hogy vége a karácsonynak újra neki kezdek a fejes projektnek.
    Viszont mert nem lett karira fejhallgatóm, így megvárom a januári fizut és emelek a rászánt összegen.
    40 ezerben maximálom ( 10-ről indult, aztán 15, aztán 20, aztán 25...), mert úgy vagyok vele, hogy egyszer élünk! De mindennek van teteje! :D
    Most az AKG K550 MKII akciós és pont bele fér a keretembe. Hallani még nem hallottam, de nagyon tetszik képek, videók alapján. Ő lenne az első számú, ha azt mondjátok, hogy jó füles.
    De van egy másik, ami piszokul tetszik az Audio-Technica ATH-AD500X. Most a muzikeren 43.500.- Az már drágább, de,ha azt mondjátok, hogy annyival jobb is, akkor nem azon a 3500 forinton múlik a boldogságom, mert tudom, hogy utána meg azon b@szom a rezet, hogy miért nem adtam annyival többet. ( Vagy ebay, japánból 38e környékén van, csak nem tudom, hogy jön-e rá vám.)
    Mondjuk ilyen alapon meg a Beyerdynamic DT 770 PRO van két ezerrel arrébb... :W
    Szóval ez a 3 tetszik ebben az ársávban. Tanácstalan vagyok.
    Meghallgatni egyiket sem tudom, mert Pest és Debrecen között lakom majdnem félúton és mire elutazgatok oda egy negyed füles ára, meg igazán időm sincs.
    Hangszeres zene, jazz, rock. Szeretem basszust, de a szép, tiszta, kulturált közepek, magasak fontosabbak egy picit.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák