Új hozzászólás Aktív témák

  • niof

    addikt

    válasz Jozsó #66006 üzenetére

    Szia!

    Sennheiser HD 25-1 II

    Pontosan erre találták ki, és 30 éve van a piacon, apróbb változtatásokkal. Nem véletlenül kapták fel a DJ-k sem. Kiválóan szigetel. Kifejezetten kellemes hangja van, erős, vagy bántó kiemelések nélkül. Talán egy kicsit steril, de monitorozni inkább az is a jó, mintsem a színezett hang. Minden alkatrésze kapható külön-külön, és a felhasználó által cserélhető is. Gyakorlatilag egy PH1-es csillag csavarhúzó elég hozzá. Acél kábel (tudom, furán hangzik, de tényleg az, bírja a strapát), teljesen zárt, kényelmes, könnyű. Alapban is nagyon jó hangja van, nem muszáj modolni (mint pl. én), de arra is van lehetőség.
    Mondjuk egy dologról megoszlanak a vélemények, az pedig a szorítóerő. Vannak, akik szerint olyan, mint egy satu, másnak meg kényelmes. Nekem is az, pedig nincs kis fejem. :) De egyébként meg azt mondom, a jó szigeteléshez oda is kell nyomja, különben nem működik (lásd, hallásvédő fültokok).
    Nem akarok a Sony ellen ágállni, de ez sokkal jobb arra, amire szeretnéd használni.

    Itt van két videó, az elsőben nagyjából mindent elmondanak róla, amit tudni érdemes, a második pedig apró betekintést nyújt a hangzásába.
    Lachlan likes a thing
    Z Reviews

    És a végére még az Innerfidelity-s mérése.

    Azt a kis extra plusz pénzt megéri, ha tudod, hallgasd meg valahol!

    Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.

Új hozzászólás Aktív témák