Új hozzászólás Aktív témák

  • emiki6

    veterán

    4xx első benyomások (tudom, az 560-nál is azt írtam, hogy első benyomások, ami későbbi folytatást sejtet, ami elmaradt, valószínű ennél is így lesz... :D)

    Van szerencsém összehallgatni a 400s-sel és az 560-nal és a mélyek mennyisége így alakul: 400s > 560 > 4xx. A 400i-t emlékezetből az xx elé vagy után tenném.

    A build klasszik hifiman build. A pánt a fej ívébe van hajtva, a méret szabályzása csúsztató és nem kattogtatós, így pontosabban beállítható. A kinézet kicsit rétrósabb az új hifiman buildekhez képest. a pánt műbőr borítása kissé fura, gagyinak hat. :D Amúgy teljesen rendben van. A kábel nem nagy cucc, de legalább nem merev mint a franc, ennek a legjobb a kábele. :K

    Hangban nem lehet rá panasz. Nekem ugyan a 400s és az 560 jobban tetszik, de az csak az én véleményem, szerintem ez is tök jó! Ez is hifimanes hang. :K

    Szerk: Ja, igen, érzékenységre a 4xx közelebb áll az 560-hoz, mint a 400s-hez (és i-hez).

    [ Szerkesztve ]

    Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

Új hozzászólás Aktív témák