Új hozzászólás Aktív témák

  • attiss66

    senior tag

    válasz #56474624 #67867 üzenetére

    "Nem véletlen írtam, hogy ezt az állatfajt úgy hívják, hogy hangdoboz. A hangdoboz tónusára lenne szükség fejhallgatóban, hogy azt a "testes" középtartományt visszaadja."

    Na, hát az én tuningolt Veritas-om ezt lazán tudja :D de a mélyeket is lazán tudja, a magasakat hiányolom kissé. A valóságos magasai megvannak, zenéhez nem is hiányzik, csak filmhez szoktam meg a nem valóságos magas frekiket /tuningolás nélkül nem lettem volna elégedett a hangjával, a műanyag magas rezonanciájának/műanyag önrezgése/ hallgatása, ami 20 db zaj volt, ez a bőrborítású csónaklakkozással megszűnt, ekkor érte el a zaj nélküli hibátlan testességet/ . :)

    Most nem az, hogy futtassam a tuningolt Veritas-omat :) , de úgy kezdek el zenét hallgatni, hogy tea, kaja legyen mellettem, mert közben biztos nem tudom levenni a fejemről, amíg le nem megy a komolyzenei mű. Erre a legjobb, komolyzenére, és ott is elsősorban a vonósokra, ugyanolyan az ütősökre, húrosokra és aztán picit lemaradva a fúvósok. Más fejesekkel meghallgattam a Paganini hegedűversenyt Hilary Hahn előadásában/fergeteges előadás [link]/ egyszer és az egy hónapban kettőnél nem többször, ezzel a Veritas-al több, mint 100-szor hallgattam meg egy hónap alatt/és nem unom :)/ ugyanezt a hegedűversenyt, már csak azért is, mert gondoltam belehallgatok, de aztán mindig végighallgatom. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák