Új hozzászólás Aktív témák

  • Sinesol

    veterán

    válasz ribizly #68021 üzenetére

    Én végül visszaküldtem a 650-est, főleg az döntött, hogy térben nekem nagyon zártnak hatott a K712-höz képest és ahogy olvastam, ez a tulajdonsága nagy mértékben semmilyen erősítővel nem változik.
    A másik dologra a néhol kellemetlen magasra még lett is volna megoldás, SBAF-on is írnak az 5k körüli tüskéről, azt mondják, hogy jó erősítő kérdése csak az egész. Bár ahogy néztem a méréseket, a 3-4khz -ben is lényegesen erősebb, mint az Akg, lehet az is szokatlan volt. Végülis mostmár mindegy.

    Egyébként szerintem nagyon jó kis fejes, bejött a hangja, de a K712 közelebb áll az ízlésemhez és számomra kényelmesebb is.

    Itt egy mérés a fentebb emlitett dologról, ez alapján nem tűnik azert annyira csapottnak a 650, sőt igazából elég szokatlanul erős az a 3-4 khzes régió, tekintve hogy abban a régióban általában lejtő van, tekintve, hogy ott a legérzékenyebb az emberi hallás, amit kompenzálni kell. Mondjuk az AKG-nál meg kicsit túl erős is az árok, gondolom ennek is köszönhető az enyhe fedettség, ami korábban is már feltűnt.

    HD650

    K712

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák