Új hozzászólás Aktív témák

  • ribizly

    veterán

    válasz gianni85 #70418 üzenetére

    kromatika jóvoltából meghallgathattam a K550-et és a HD58x-et is. Ezúton is :R

    A K550 akkor lehet tényleg jó lehet, ha rendesen szigetel. Nekem a DT770 mellett elsőre nem hozta meg a WoW érzést, így azt gondolom, hogy tényleg izlés kérdése melyikre megy rá az ember. Egyébként anyaghaszálatban, minőségben, összeszerelésben simán hozza a Beyer féle magas minőséget az AKG is. Határozott fokozatok, sok fém, szép design, kényelmes, nagy párnák, könnyű szerkezet. A hangjáról sokat nem tudok elmondani mert nem volt a fejemen 1 percnél többet, viszont az alatt annyi kiderült, hogy veszett jó a tere, vannak mélyek, ha kellenek és egyébként egy tök jó fejes. Tetszett, de nálam marad a DT770, mert az már inkább megszállottság és szerelem semmint ész érv kérdése. :)

    A HD58x-ről viszont egészen jó véleményem alakult ki. Ha választani kellene egy mindenes nyitott fejest, akkor lehet ez lenne az ideális választás az AKG K712 / K7xx mellett. Ár / érték arányban egészen kimagasló a piacot tekintve.
    Bizony kromatikának igaza volt: Részletesebb, mint a HE400S. Nüansznyi dolgokról beszélünk, mert elsőre fel sem tűnik a dolog (sőt elsőre a HE400S tűnik a jobb összhatású fejesnek, de ezt betudom most a szellős hangjának), de amikor a HD58x-ben 1-1 komolyabb műben (pl FLAC-ban ez) ott figyelnek a hegedő húrjain a hirtelen ránsátok és váltások "neszei", akkor az sehol sincs ott a HE400S-en. Ez azért érdekes, mert először azt mondtam, hogy a HE400S jobban szól. De így ennek fényében ez az állítás helytelen. Még össze akarom most ezt hallgatni a HD6xx / K7xx / DT1770 sorral is, mert nagyon kíváncsi vagyok melyik mit mutat meg ezekből.

    |•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|

Új hozzászólás Aktív témák