Új hozzászólás Aktív témák

  • fehér_ember

    addikt

    válasz #56474624 #70948 üzenetére

    A brainwavz-os "fülkörüli fejpárná"ja igaz hogy nagyobb mint a K550 mk3 gyárija, de még a gyári vájatba is belement, nem kellett leghátulra ráfordítani a peremét. Szerintem jól néz ki ;]

    Na jó ... :) akinek AKG K550-je van, még véletlenül se gondoljon arra hogy vesz hozzá egy ilyen brainwavz-os hibridet. Kész katasztrófa. Úgy elcseszte a k550 mk3 számomra zseniális hangzását, hogy azt soha el sem tudtam volna képzelni. Rá sem lehet ismerni a fejesre, ami így lett belőle azért egy fillért nem adnék. Az hagyján, hogy a külső zajok nincsenek kizárva, de egy olyan "csattogós" meg "cuppogós" hangzású fejest kaptam, hogy nemcsak zenét hallgatni, de még filmet nézni is kellemetlen vele a hangzása miatt.
    A mélyek nem változtak, meg az énekhangok nagy része is maradt, de ami változott, az viszont óriásit torzult, nagyon gáz hogy ennyit számíthat egy "fülkörüli fejpárna".

    Ezek után végképp nem is értem, hogy akkor hogyan lehetséges, hogy vannak olyan fejesek (pl. a DT1770), amihez gyárilag két különböző párna is jár.

    Na mindegy, szóval ha plüss kell, akkor gyárilag olyant kell néznem.

    Esetleg nincs itt valaki, akinek volt DT770-e és DT250-ese is? Milyen emlék maradt meg róluk?
    Nem zenére kellene, csak filmre; de ahogy a példa is mutatja, oda is kell azért a megfelelő hangzás, tehát nézhetjük úgy is mintha zenére kellene.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák