Új hozzászólás Aktív témák

  • contaxg

    veterán

    válasz p76 #72073 üzenetére

    tiszta műanyag
    Ezt honnan teccet gondolni?? :B
    Érintése hűvös, így nekem egy préselt fémkosár érzetét adja. Külsőre kb. olyan mint ha LCD-X lenne.

    A 2c felbontásban egy árnyalattal rosszabb mint a fazoros LCD2 (szerintem), és a bátyusnak simább, melegebb, koherensebb hangja van. Viszont egyik sem hasonlít a korai cuccra. Ez a fazor/nem fazor dolog egy kicsit túl van lihegve. Nyilván aki belőtte a rendszerét egy régi kettesre annak nem biztos, hogy a fazoros 2c gyere be és így tovább, hiszen ugrott a szinergia. Források megfelelő választásával mindegyik piszok jól tud szólni.

    Még egy érdekesség, valamiért a 2C valamiért jobban hajtható egyszerűbb forrásokról . Továbbá azért is olcsóbb, mert csak egy szivaccsal bélelt dobozban érkezik és nincs hozzá nyomáskiegyenlítős koffer.

    (#72077) sNk77
    Tudtommal manapság azonosak az LCD párnák. Régebben más volt a töltőanyag pl az LCD3-nál. Sokan tuningolták így a kettest. Megjegyzem a LCD párnák eltűntek a gyári webshop kínálatból.

    [ Szerkesztve ]

    A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.

Új hozzászólás Aktív témák