Új hozzászólás Aktív témák

  • magickonfig

    tag

    válasz ribizly #79754 üzenetére

    Köszi tudom :D csak a nyitott fülesek számomra még nagyon idegenek, de ahogy végigolvasva külföldi és az itteni forumokon játékra jobban javsolt. Szinte egész nap RHA t20i IEM lóg ki a fülemből ezért a zárttal fogalámával talán tisztában vagyok ( Bár fejhalgató nem fejhalgató apró részletek :) )

    Végigolvasva a hozzászólásaidat, talán te jobban tudsz nekem segíteni.
    Életem első fejhalgatóját vásárolnám kizárólag gaming-re, (FPS multi, AAA single) és szeretem a mélyeket is.
    Spartan CUE 110 erősítőm elivleg még meghajtja a HD58x-et, de valamiért nem tudom elengedni az AKG 712/7xx- et. Ehhez meg nagyon el kéne egy amp, ami megnyomná a költségeket.
    Kérdésem mivel ahogy olvastam elég jó tapaszttal bírsz ezeknek e a fejhalgatóknak a használatában, és MO-on szinte lehetetlen ezeket meghalgatni, melyiket opciót javasolnád?

    1. Tényleg annyival jobb teret biztosít az AKG család és megéri a + amp és drágább fejese beruházást, vagy így is el fogom dobni az agyamat a HD58x-en?

    2. Az AKG K7XX-nél tényleg jó a térbeli elhelyezési pontosság bír? Pár helyen ovlastam, hogy szinte olyan nagy a tere aminél szinte a lépés és egyéb hangok térbeli távolsága összekuszálodik, és nehezebben tudom a lépések irányát elhelyezni mint a HD58X-nél.
    Köszi

    Classis túl belemerültem meg varjálok a vásásrlásnál, de érdekel is eza téma

Új hozzászólás Aktív témák