Új hozzászólás Aktív témák

  • SirRasor

    őstag

    válasz Ribi #79965 üzenetére

    Az csak az én számolgatásom, mind1, talán hibás is. A lényeg, hogy szerintem elbírja. A kolléga meg jól mondta: ha nem jön be, majd eladom aprón.
    Meg is rendeltem a Drop-os Hifiman HE4XX-et :) Végigolvastam az ottani topic nagy részét és többen meg tudták hajtani tabletről, telefonról, úgyhogy nem aggódom. Ha más nem, majd használom a számítógép mellett, ha tényleg olyan lenyűgöző a hangja.
    Ja amit még írtak, hogy baromi jól skálázódik felfelé a hangja, ahogy egyre komolyabb erősítőkre kapcsolják rá, azaz telefonról is *jól* szól! Egy telefon árába kerülő DAP meg csak elboldogul vele na :)

    Addig meg...mi van itt kéznél: Superlux HD681F. A helyzet az, hogy szerintem baromi szép a közepe, a teteje meg sok. Basszus kb. nemlétezik :DD De találtam hozzá egy MOD-ot, ami lényegében driver szinten 12db-vel emeltet 50hz-nél rajta és az a helyzet, hogy ezzel a moddal baromi jól szól. Mármint élvezhető. Nyilván, ha odafigyelek, akkor hiányoznak részletek, amiket a FiiO FH1-el hallok, a tér kicsi, textúrák nem léteznek, de mégis lehet élvezni úgy egy az egyben. Egy másik MOD-ot majd holnap kipróbálok, az a papírdarab az F-ben is ott van :U , attól lesz szélesebb tér, de még elviselhetetlenebb magas, amire majd egy harmadik, zsebkendős MOD a megoldás :DDD

    Csak hogy ne unatkozzak, amíg ideér a Hifiman...

    [ Szerkesztve ]

    Make Love not war!

Új hozzászólás Aktív témák