Új hozzászólás Aktív témák

  • Gzula[HUN]

    őstag

    válasz pendre54 #80642 üzenetére

    A linkeltek közül a 3. talán használható, az hasonlít legjobban az eredetire IMO.
    Az első kettővel az lesz a probléma, hogy egy kicsit több lesz a magas, ha ez probléma. Én TAD500-assal jártam úgy, hogy 4 évig bírta a gyári párna, és nem találtam sehol se gyárit hozzá. Maradt a 100mm-es kör alakú textil. Egy picit több magasat enged ki magából, de a mélyek maradtak a helyén. Megjegyzem, hogy a gyárinál kényelmesebb párna, pedig pár dolláros kínai.
    Tévedsz, ha az Alis meg Ebayes párnáka minőségét lenézed, nekem pl. az MDR 1A gyári párnája hamarabb kezdett el foszlani, mint akármelyik kínai párna.
    Ha sikerül gyárit szerezned, az se pont ugyanúgy fog szólni, mint ami most rajta van, mert a használattól laposodik a párna, a járatai meg eltömődnek a bőröd darabkáival, és ha ahhoz szoktál hozzá, akkor a vacsi új gyári is más lesz. Ettől függetelnül persze ez a legjobb megoldás.
    Megint más, hogy gyári párnaként nem-e egy kínait sóznak rád sokkal drágábbért.

    Én azon a párton vagyok, hogy érdemes a párnákkal kísérletezni, de jellemzően azok a fajták lesznek jók, amik az eredetiek. Itt arra gondolok, hogy egy műbőrös fejhallgatóra felraksz textil párnát, akkor jelentős különbség lesz, főleg a mély rovására. Eddig minden párnámmal lett valami, ha arra nem volt jó, amire szereztem, jó volt másra.

    Ha meg használható a párna, és nem kezdett el szakadni, akkor erősen javasolom, hogy inkább csak vedd le, rakd be egy mosózsákba, a többi fekete cuccal mosd ki, és használd egészséggel amíg nem kezd el szakadni. Hidd el, csodákat művel egy mosás. A texil párnákat én max évente kimosom.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó X2HR + Meze 99 Neo https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/gzula_hun/index.html

Új hozzászólás Aktív témák