Új hozzászólás Aktív témák

  • Gzula[HUN]

    őstag

    válasz szente #80760 üzenetére

    Én első körben inkább párna cserével próbálkoznék. Mivel egy elég mély orientált a JVC, így a sima textil párnától eléggé cincogna, kompromisszumos megoldás tud lenni ez a fajta párna. Itt a mélyekből valamennyivel kevesebb lesz, de annyit nem vesztesz vele, mint amennyivel kényelmesebb lesz, és kevésbé "bepálós".

    Ugyanez a probléma állna fel nálad az SHP-600-al is. Nem a fejhallgatóval lenne gond, hanem hozzá vagy szokva egy mély orientált fejeshez, és magad szerint is bejön ez a hangzás. Első benyomásod az lenne, hogy egy cincogó f@sh.

    Megoldás és feljebb lépés tudna lenni pl. a HyperX Cloud Alpha, amihez tudomásom szerint adnak egy plüss párnát is. (Javítsatok ki, ha rosszul tudom.)
    Szintén megoldás tud lenni a +plüss párna miatt a Superlux HD681 EVO.

    Ha a 15ezer szigorú felső határ, akkor KIZÁRÓLAG plüss párna miatt a Pioneer M531, ami csak akkor "jó hangzású", ha hasonló árkategóriából nem volt más a fejeden. Fő ok ellene, hogy a csukló felett 2 centivel max 2 év után törik, viszont 3000 HUF alatt van belőle egy használt most az aprón. (Annyit akkor is megér, ha fél év múlva kuka, már csak tapasztalatszerzés miatt.) Mellette szól, hogy nagyon kényelmes, és tényleg nem pálik alatta a füled, de ennyi nagyjából.

    És a Gzula féle megoldás, hogy rendelsz egy OneOdio Studio Pro-t Kínából, szintén rendelsz hozzá egyet az első bekezdésben linkelt párnából, és enjoy it. :DD Ez utóbbin tényleg bevált az a fajta hybrid párna, de a gyárival is nagyon kényelmes.

    Ha ragaszkodsz a nyitotthoz, az zsebbe nyúlós lesz, ha mélyet is akarsz.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó X2HR + Meze 99 Neo https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/gzula_hun/index.html

Új hozzászólás Aktív témák