Új hozzászólás Aktív témák

  • Gzula[HUN]

    őstag

    válasz szente #80765 üzenetére

    Szakértőtől messze vagyok, arra ott van Bodz és társai. Az olcsóbb kategóriában az átlagnál egy kicsit jártasabb vagyok, szeretek kísérletezni párnákkal és bütykölni az összetört műanyagot, ennyi.

    Plüssös mély orientált fejhallgatókból feljebb igazából a Beyerdynamic termékei közül kellene válogatni, viszont azokban én nem vagyok jártas, de arra a 20ezer is kevés volna.

    OneOdionál a nevekkel kavarnak, sokszor már én se igazodok ki rajtuk. A hivatalos oldalukon Studio Pro-50 illetve Studio Pro-30 néven árulják azt, ami "régen" sima Studio Pro néven futott. Ezek ugyanazok, csak más a színük.
    A Studio Pro-10 régen Studio Standard volt. Ebből is rendeltem egyet múlt héten, nem tudom MÉG mi a különbség, illetve van-e a párnán kívül. A vastagabb párnás szerintem az egyik legjobb ár/érték arányú fejhallgató jelenleg. Erős V hangzású, szóval ha bejött a JVC hangja, ennek is bejön. Szabvány kör alakú 95mm-es párna kell rá, ami nagyon könnyen felhelyezhető rá, mert van egy külön bemélyedés a felhelyezés megkönnyítése céljából. Olyat raksz rá, amilyet akarsz, csak kör alakú legyen és 95mm-es. Viszont a vastagabb párnás gyári párna is nagyon kényelmes, és nem is fülledt a fülem alatta nagyjából 26C fokig.
    Innen és innen célszerű rendelni.

    Eladó X2HR + Meze 99 Neo https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/gzula_hun/index.html

Új hozzászólás Aktív témák