Új hozzászólás Aktív témák

  • s4tch

    veterán

    válasz Williamgrant #81981 üzenetére

    Pioneer szokott lenni a Mediában. Javasoltam azt is, szerintem ár/érték arányban kifejezetten jó, én simán elvagyok vele, pedig van otthon két sokkal drágább (és hangra is erősebb) fejes is. Könnyű, kényelmes, kellemes a karaktere, nem kell alá nagy teljesítmény. Ezzel nem fog mindenki egyetérteni, de szerintem hang szempontjából nem óriási minőségi ugrás hozzá képest az M40x, az árkülönbözetet inkább a masszívabb felépítés és a cserélhető kábel indokolja.

    Ez az audio téma annyira ízlés kérdése, látatlanban nehéz megmondani, neked mi éri meg jobban. Amiket ajánlottam, nem rossz fejesek, egyik sem szélsőséges. A kiegyenlített hangot keresőknek a Shure SRH440-et szoktuk még javasolni, de annak a magasa szerintem qrvára kellemetlen tud lenni, a szebb magasakkal rendelkező SRH840 meg áfa nélkül is kilóg a keretből. Szóval nagyjából ezek maradnak, ha jó hangot szeretnél, aminek van kulturált közepe is.

    A Sony egyébként nem lenne 32e, közösségi adószámmal ~64-66 font környékén lenne a számla végösszege. De ha zavarna a kábele (ami egyébként nem cserélhető), akkor ez kiesik.

    A helyedben talán elmennék a közeli Médiába, meghallgatnám a Pioneert, és ha valamiért nem tetszik, berendelném az M40x-et. Arra figyelj, hogy az elállási jog csak természetes személyt illet, úgyhogy ha céges számlára rendelsz, akkor elesel tőle.

    A Sonata dac 22 dollárért nagyon jó választás, ilyen olcsón még nem láttam. Ennyit bőven ér.

Új hozzászólás Aktív témák