Új hozzászólás Aktív témák

  • sNk77

    aktív tag

    Ha már ennyire megy a final sokaknál a fórumban. :)

    Jól sikerült a lefele építkezés nekem is. :D 13 ezer forintot nem voltam képes kiadni egy fejesért ezelőtt, erre meg ennyit. Én magam se értem. Persze ebbe úgy mentem bele, hogy nem volt eszemben a +áfa+vám+istentudja mit kell ilyenkor még fizetni.

    ++Se áfa se vám rá, semmi. 580 USD, a kedves eladó még ráírta a dobozára, hogy mi ez és mennyit ér. Én nem tudom míg nekem ez így "átcsúszik" addig másnak a 25 eurós nem. Azt tudom elképzelni, hogy ül bent Marika és éppen sz**ik rá mert mindjárt megy haza. Én meg örülök neki.

    Volt még a csomagban Shure 1540-es párna, Lawton báránybőr párna [link] , az alap type-A, + gyári 3 méteres kábel az alap 1,5 méteres mellé, 1,5 méteres Forza réz kábel [link] , most itt nem tudom melyik, vagy a Noir Hybrid HPC vagy a Noir HPC MK2, de nekem mindkettő nagy 'upgrade' elvileg. Sajnos a Forza kábel 4.4mm-es, ezt még majd megbütyköli Darvinya és meglátjuk mennyit változtat a hangon.

    +Szerk.: 1-2 hete van itt, kezdem szeretni Shure 1540-es párnákkal, a Lawtonnal kicsit sok a mély. A gyári type-A meg a vicc kategória.

    [ Szerkesztve ]

    nádpálca

Új hozzászólás Aktív témák