Új hozzászólás Aktív témák

  • s4tch

    veterán

    válasz Sefter #82281 üzenetére

    Értem. Akkor neked tényleg valami legalább enyhén mélykiemelt cucc kellene, ugyanis az Elegiában van mély rendesen, és még erőmű sem kell alá. Az pont egy kiegyenlített hang; lehet, hogy így kevésbé tűnik hangsúlyosnak a mélytartomány.

    - Fericske Final VI megoldása szerintem megér annyi mókolást, amennyit ő említett (kábel + párna, ha jól emlékszem). Az talán a legjobb zárt fejes, amit eddig hallottam.
    - Az Ultrasone Signature DXP se rossz, sőt: kemény, gyors, enyhe V hangkép, de szó sincs arról, hogy ne lenne közepe, inkább a magas aljából hiányzik, ami csak akkor lehet zavaró, ha sok fúvóst, vonóst hallgatsz. Az is könnyű, kényelmes, már-már hordozható méret, és oda sem kellenek a kilowattok.
    - A Denon D7200/D5200 szintén javasolt. Az 5200-at még nem hallottam, 7200 volt egy darabig, kicsit bánom is, hogy eladtam. Meleg, mélydús, de nem basshead fejes, szép közepekkel, sima magas tartománnyal. Kényelmes is: nagy, puha párnák, jól elosztott tömeg, 6-8 óra után sem fájt viselni. Egy apró bajom volt vele: a sebesség.

Új hozzászólás Aktív témák