Új hozzászólás Aktív témák

  • Ba cy lus

    őstag

    válasz Dorien #94578 üzenetére

    nem is ugyanazt a HE400i verziót.

    Ugyanaz a driver és ugyanaz a párna. Azóta maximum sötétebb lett valamelyest (hiszen ez most a trend), ahogy arról kromatika is írt, hogy ez a benyomása.

    Kicsit több tolerancia kellene

    Ezt én is mondhatnám. Jössz mindig ezzel a szöveggel, és most ki reagált az én véleményemre, ki gyúrja tovább a témát? Nem is rád reagáltam eredetileg, hanem s4tech fórumtársra.

    3. nem ugyanazokat a zenéket,

    Én leírtam körülbelül, milyen hangszerekkel hogyan szól. Te ezt továbbra sem tetted meg.
    "A kinek van igaza" kérdést nyugodtan tedd félre
    Majd lesek tőletek, hogyan kell. Arról nem is beszélve, hogy nekem továbbra is itt van ez a fejhallgató a birtokomban - immár jó harmadik hónapja -, nektek pedig nincs. Tehát én friss, ropogós emlékekből tudok írni, ti pedig több hét, hónap távlatából. Az a kolléga szintén, akinek a K550-e, HD600-a is van mellé: bármikor össze tudja ezeket vetni relatíve, és hát minő meglepetés, a HE400i neki is nagyon másképp szól, mint a K550 (enyhén magasba húzó, semleges jellemzés erre is illik).

    +1: Nem túl hiteles a másik véleményének elfogadásáról, egyenrangúként kezeléséről írni, mikor s4tech úgy reagált utoljára az enyémre, hogy kvázi "kiszólt a közönségnek", hogy "ezt a dinkát ne vegyétek figyelembe, rám figyeljetek, én mondom a frankót".

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák