Új hozzászólás Aktív témák

  • szaki58

    aktív tag

    válasz bajnokpityu #97719 üzenetére

    Tíz év zongora tanulmány után van fülem a jó zenéhez. A hallásom már nem a régi, de nem panaszkodom. Rendkívül igényes vagyok, mindenféle zenét szeretek (lakodalmas zene kizárva!), tehát világ zene, jazz, folk, klasszikus, ethnyk, rock, szóval sorolhatnám még. Ha hallottál még jó zenét (akkor pl. Ibrahim Maalouf (arab) zenéjét hallgasd meg, (tudom, hogy nem fog tetszeni). Hogy mit szeretek? Eszméletlenül tág ez a fogalom. Mindent, ami jó zene.
    Rengeteg zeném van, amit lehet, azt a legnagyobb felbontásban szerzem meg. Ami kevésbé jól szól, de "zene", természetesen az is a szívem csücske.

    Tudod, hogy egyáltalán miről beszélsz? Esetleg szófosásod van, és mindenhez hozzá kell szólnod még ha halvány fingod sincs arról, hogy mit szeretnél mondani?

    Ezek után nagyon kíváncsi vagyok arra ( remélem,hogy Ti is szeretnétek megtudni) hogy milyen berendezésen, milyen zenét hallgatsz! Nem bánnám, ha tennél fel némi képet a cuccosaidról. Szeretném látni, hogy mi az, ami (ha ideiglenesen is) meghaladja a korábban tesztelt technikát.

    Nosza, itt az alkalom, hogy villants! Technika+zene!!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák