Új hozzászólás Aktív témák

  • justmemory

    senior tag

    válasz Vismajor01 #9028 üzenetére

    Igen, nekünk is hasonló volt, csak nálunk mindenféle gyorsan és nagyra növő gyomok is tarkították, fújta át a szomszédból. Ami jelenleg elszaporodott fűféle, az bírja ezeket a nyarakat; a legnagyobb hőségben is max. naponta megy 45 percet az öntöző egy pontban.
    Én úgy csináltam, hogy kimértem azért a dolgokat, hogy ha majd megcsinálnám az öntözőrendszert, akkor ezeket fel tudjam használni; tehát ennek megfelelően telepítettem úgy, hogy lefedje az öntözni kívánt kertrészt. Ezért lett 6 db; a plusz egy pedig mobil, mert vanna részek, amik alakulnak, így oda teszem, ahová akarom, olyan szögben, amilyenben. Plusz van köresőztető, a veteménybe leszúrható sprayk. Majd lefotózom, hogy milyen ez a megoldás, és milyen most a gyep (nem is fű, inkább gyep ez). Vannak még foltok (van egy nagy, termő diófa is, az alatt nyilván nem is lesz teljes), de viselhető.
    Nekünk is volt ilyen fű-szerű puha valami - elvileg tarack volt, de nem bántottam, nem zavar. Ha hagyjuk, és okosan kezeljük, a növények megoldják maguknak :B

    [ Szerkesztve ]

    --- Imprisoned, inside this mind... --- Joined at the soul with a pair of headphones ---

Új hozzászólás Aktív témák