Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz m3ss #8544 üzenetére

    Azért ez a süketséget nem jó folyamatosan olvasni, egyesek (többen) azt sugallják mintha a zár meg rekeszt is menüből kéne állítani. Vagy rosszul értem, és akkor sorry.
    Ha valaki esetleg tényleg nem tudná, tárcsa és gomb+tárcsával állíthatóak, szvsz ugyanannyi idő, így példának pont rossz.. A quality, kioldás, wb, bkt és fénymérés tényleg plusz idő, a kétszer i és a szükséges menüpontra kell állni(ha nem az utoljára állítottat akarjuk megint állítani), az oké nem a leggyorsabb.

    Ahh, fájdalmas a videó, szinte hörögtem, ennyi szenvedést, meg... izé, nem nagyon volt ebben semmi hasonlítás, max annyi hogy mi kit cipel, viccesre veszi az összehasonlításokat... Ehhez a videóhoz is kell füves süti és akkor fasza ;]

    (#8554) aleister: "Legközelebb csinálok egy videót, ahol fényképezőgépekkel fognak verekedni az emberek, és ki fogom hozni konklúziónak, hogy a milc szar, mert nem lehet vele nagyot ütni."
    Hátterkurvajó +1 :C

    [ Szerkesztve ]

    <ELADÓ: Újszerű Garmin Vivoactive 5 fehér 65k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák