Új hozzászólás Aktív témák

  • Ryle

    tag

    Sziasztok!

    Rendelkezem egy djuice számlás élőfizetéssel ami rendesen van fizetve ami mellé felvettem egy telefont.
    ( cég fizeti, csak az én nevem alatt fut )
    Múlt héten saját felhasználásra, felvettem egy Hypernet médiumot.

    Ezeket azért írtam le, mert szerintem így lehet pontos választ adni....főleg aki tudja azt.

    Na most következő lenne a gondom:

    Ki néztem kis magán telefonnak, saját felhasználásra ...( zseből fizetésre ) egy Smart extra tarifa 1-et illetve hozzá egy Samsung galaxy Y-t. A telefon díja: 9900Ft ( 10 * 990 ) amit én szerződés kötésnél egyből kifizetnék, egy összegben.
    Illetve az első havi díjat.

    Ezekkel a feltételekkel véleményetek szerint nem hajtanak el ?

    Azért kérem a ti véleményeteket, mert eddig mindenhol más tájékoztatást kaptam a dologgal kapcsolatban. Telefonos ügyfél szolgálat azt mondta, hogy lehetséges ezzel a móddal...csak 1100Ft ( családi csomagos dologgal ) meg kell terhelni valamelyik előfizetést. Ezzel nem is lenne gond, ha nem mind a két telefon nálam lenne...kicsit fura embernek tartom magam, de annyira azért még sem hogy egyik telefonról hívjam saját magam...és még beszélgessek is magammal. :)

    A mai napon bementem az Újpest központba lévő Telenor boltba és ott már a hölgy a telefon teljes árát ( 26 ezer forint környékén ) szeretett volna kifizettetni velem.

    Na most kinek a véleményére adjak? ....telefonos ügyfél szolgálat, vagy a boltos csajszi aki inkább facebookozott volna mint hogy velem foglalkozzon ( mint ügyféllel ) ?

    Elnézést kérek ha valami helyes írási hiba, vagy fogalmazási gond lenne a hozzászólásomban...de az időre kérek mindenkit hogy legyen tekintettel.

    Válaszokat előre is köszönöm.

    | Arch + Kde | Windows 8.1 | Android |

Új hozzászólás Aktív témák