Új hozzászólás Aktív témák

  • Nándor1990

    csendes tag

    sziasztok!

    vagy 3 hete szemezgetek két telefonnal (nokia lumia 520 és 620), csak még nem tudom eldönteni, hogy melyiket szelídítsem magamhoz.
    ma bementem a pannonhoz (előfizetéses lenne: smarttarifa 2 vagy smarttarifa 3), hogy megvegyem az egyiket, de adódott egy kis gubanc: személyi igazolvány kellett volna és valami közüzemi számla (bankszámla), hogy keresettel rendelkezem.
    mondtam az eladónak, hogy tanuló vagyok, jogosítványom, bankszámlám, lakcím kártyám van, de a személyim lejárt és holnap megyek csináltatni (és az vagy 3-4 hét mire megérkezik).

    1.) jogosítvány + lakcímkártya kombóval nem vehettem volna meg a telefont? a lakcímkártyán, jogosítványon rajta van hogy ki fia vagyok, hol születtem, ki vagyok, stb.. ennél több a személyin sincs. plusz a jogosítványt használom mindenhol (otp-ben, stb), mert hát a személyim nagyon régen lejárt.

    2.) ha a személyim meglesz kb. 3 hét múlva akkor végül is majd vásárolhatok előfizetéses telefont a személyi + lakcímkártyával (+ beviszem a bankszámla számomról szóló nyomtatványt), vagy esetleg apum vagy anyum kell ide is, hogy vásároljak (hogy van jövedelem a családba)?

    Intel Core i5-2500 @ 3.30GHz / 4GB Dupla-csatorna DDR3 / Asrock H61M/U3S3 / nVidia Geforce GTX 560 1GB / Samsung SyncMaster 943SN / CoolerMaster 650W / 1TB Samsung

Új hozzászólás Aktív témák