Új hozzászólás Aktív témák

  • axioma

    veterán

    válasz Mate #22359 üzenetére

    Sorry, en nem ismerem a telenort jobban, mint egy atlag felhasznalo. Azt kizartnak tartom, hogy barmi biztonsagrelevans adatot megtudj vagy elintezz élőhang nelkul, es azert necces lenne a rokon adataival a sajat hangodon intezkedni...
    Sajnos nem jut eszembe semmi kikerulos otlet, ami valahol jo, hiszen azt jelenti, hogy egy elvesztett telefonnal a kezeben mas nem tud a te nevedben a szamodrol donteseket hozni.
    Me'g talan azt probalnam meg a helyedben, hogy orvosi papirokkal es a simmel a kezedben megkerdezed, hogy sima felfuggesztest (atmenetileg szuneteltetni a szolgaltatast) nem lehetne-e ugymond vis major, mert az vegulis nem annyira visszavonhatatlan beavatkozas, de nem nagyon biznek azert benne.
    Mondjuk most pont jo lenne, ha flottaban levo szam lenne, akkor a flottafelelos intezkedhet, es az o meggyozese inkabb keteselyes, o az elofizeto fele nem annyira van felelosse teve elszamolasilag, mint a szolgaltato. (Bar volt egyebkent olyan telenor viszontelado, aki egy szabalytalan modositast vegre tudott hajtani a telenor rendszeren, mert nem volt elegge vedve. De utana mikor ez kiderult, ki akartak rugni, azt nem tudom hogy vegul mi lett belole. Szoval ezert nem tartom valoszinunek, hogy ha egyszer jogilag nem lehet, akkor valahogy megoldhato megis rajtuk keresztul. Hacsak az ASZF nem ter ki eleve valami spec. esetekre...)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák