Új hozzászólás Aktív témák

  • zseko

    veterán

    válasz Sayuar #30972 üzenetére

    Én is azt mondom próféta szóljon belőled :), hűségidő lejártával egyelőre úgyis kártyás + 2GB+Deezer csomagra megyek vissza, azzal ugyanott leszek használatilag mint most, csak 'csupán' ~5800-al kevesebbért. mivel havi 30-80 perc telefonálásért nem fogok fenntartani közel 10e-es előfizetést. Nem éri meg, egyébként sincs nagyon kivel, na meg van céges mobil is amit pár ezer forint erejéig használhatnék ha nagyon akarnám.

    Nekem net kell igazán nem pedig telefonálás, néztem az új mytariff csomagokat is, de azok sem érik meg. Ha kiválasztom a nekem tetszőt (80 perc, 3.2GB, Deezer) már megint ott vagyok hogy 6700 forint. És az elmúlt időszakot is figyelembe véve (kapcsolási díj bevezetése + tarifacsomag díj emelése, egyoldalú szerződésmódosítás amit vagy elfogadsz vagy elfogadsz, mert kötbér nélkül nem szállhatsz ki) soha többet hűségidő.

    (#30974) Somatom Én is úgy vagyok vele hogy inkább 7/2 sebesség 4000-ért ~30GB nettel, mint 4000-ért 150/30-as 5GB. Nem kell a nagy sávszél nekem, minek? Inkább sok net kevés pénzért lassabban mint fordítva. Na meg rendes hálózat, ahol nincsenek (vagy kevés) fehér foltok és olyan Edge ami csak a nevében az de adat semmi nem megy rajta.

    [ Szerkesztve ]

    HR24.hu

Új hozzászólás Aktív témák