Új hozzászólás Aktív témák

  • DarkByte

    addikt

    válasz Viktor0610 #32224 üzenetére

    Attól függ milyen szempontból kalap sz*r. Rádiós szempontból hulladék. Szüleimnél ugyanazon helyen ahol egy korábbi Huawei max. térerőt jelez, a D-Link alig akar csatlakozni. Ugyanaz a kültéri antenna. Eleve hogy melyik cellára megy fel is teljesen szerencse kérdése, reboot után totál más a térerő megint. Ilyet a Huawei egyszer nem csinált ugyanitt.

    De egyébként szoftver szempontból is reumás csiga az akácosban. Minimum 3-4 perc neki mire nulláról bebootol odáig hogy lássa a hálózatot. Már ha sikerül neki, ha nem "kapja el" épp akkor a menüje szerint reset-eli a modemet, kezdi előről. A Huawei-nek ugyanez kb. 1 perc. Szóval én már bánom hogy ezt vettem, lebeszélnék róla mindenkit alapvetően. LTE miatt vettem de már rájöttem hogy ezzel a kütyüvel esélytelen Inkább költsön rá kicsit többet és vegyen valami mást, én hülye se tudom hogy minek váltottam a bevált márkáról. :(

    Konkrétan azt se sikerült kiderítenem sehol hogy egyáltalán a TDD-800-as (Band20) LTE-t ez tudja-e vagy sem. Nem lennék meglepve ha nem. A kézikönyve egy szót nem ír róla, de még a miniPCI modem ami benne van, annak leírása sem túl szószátyár amit neten össze lehet vadászni hozzá.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák