Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz Viktor0610 #61266 üzenetére

    Hát, a hipernetes mellé csak adatmegosztó van, de annak nincs roaming kerete :)
    Előző hónapig emlékeim szerint jó volt és az app másik, több hónapot soroló részén jók az értékek az összegre.

    Múltkor beleírtam az adathasználat kapcsán nyitott panaszomba többek közt ezt is, hogy rossz értéket mutat alapból az app. Azt nem is számítva, hogy a korlátlan net és böngészés adatkeret roaming részének felhasználása sem tiszta. Lehet csak az éjjeli opció kavart bele, de láttam itthoninál nemrég panaszkodott valaki a belfőldi felhasználására is. Szal erre csak annyi választ kaptam, hogy csak tájékoztató jellegű.
    Amit magamtól ki tudtam bogarászni, kétféle hipernet csomag létezik (tévés és nem tévés régebbről) és egyiknek 7 a másiknak 8.5 a roaming kerete, ha jól emlékszem az ászf-re. Rosszul van összerendelve az appban ez.

    Az előző havi lezárt számla ezen az oldalon írt összegénél esetleg a pénzért kiszámlázott roaming keret kavart be. Vagy az, hogy közben visszamondtam az éjjeli opciót, mert külföldön több kárt okoz mint hasznot.

    Az sem tudom visszaellenőrizni, hogy milyen keret terhére mennyi fogyasztás volt, mert a számlán ez nincs lebontva. Csak a csomagban és opcióban foglalt összadva van, meg a plusz pénzért forgalom alapon számolt van külön jelezve. Szóval ügyfélként nekem semmi esélyem látni a valós fogyasztást.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák