Új hozzászólás Aktív témák

  • 8

    senior tag

    válasz Viktor0610 #62384 üzenetére

    "Az elöfizetöi jogokkal kapcsolatos tovàbbi tudnivalòk az ASZF 12.1.2.8. pontjàban talàlhatòak."

    Ebben az a szép, hogy 12.1.2.8. nincs az ASZF-ben

    + a Telenor Hello Data csomagok feltételeiről jelenleg SEHOL sincs szó az ASZF-ben. Eddig a 4. sz mellékletben volt részletesen kifejtve (az október 8-tól érvényes ASZF-ben van benne utoljára), de most az október 16-i és nov 20-i ASZF változatban már csak ennyi maradt belőle, egy bekezdés:

    "3.7.1. Telenor Hello Data Start, Standard, Medium és Premium tarifacsomagok, határozatlan idejű szerződéssel vagy a korábbi hűségvállalás továbbvitelével (annak végéig)

    A Telenor a Hello Data Start, Standard, Medium és Premium lezárt (nem értékesített) tarifacsomagokat – azok megszüntetéséig – egyedileg, a már azzal rendelkező Előfizetők számára a 2018. október 15. napján hatályos ÁSZF 4. mellékletében (Akciós ÁSZF-ben) található rendelkezéseknek megfelelően nyújtja."

    Kérdés: ha jelenleg nincsenek feltételek meghatározva, ami alapján a szolgáltatást nyújtják, akkor mi van?

    [ Szerkesztve ]

    50.000Ft (!) jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2 évig ingyen. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. Raiffeisen, Curve bónuszokhoz ajánlókód elérhető. Revolut regisztrációhoz 8.000Ft tőlem. Privát üzenetben küldöm

Új hozzászólás Aktív témák