Új hozzászólás Aktív témák

  • tomp

    félisten

    válasz Somatom #68950 üzenetére

    Nem a VoLTE-t nem befolyásolja a netet hanem a net nem befolyásolja a VoLTE-t. Nem mind1! Ha szimplán letöltésekkel ki van hajtva a cella maxra te akkor is gond nélkül tudsz VoLTE hívást indítani. De ha sokan indítanak VoLTE hívást na az már kihatással lesz a net sebességre.
    Azért nincs mindenkinek mivel nem egy egyszerű apn-ről van szó. A nagy partnereknek átadta a Telenor a konfigurációt akik gyakorlatilag ingyen belerakják a rendszerbe. Többieknek nem viszont nem adja át. Ott a gyártóknak kell megoldaniuk.
    pl egységes szolgáltató független VoLTE konfigot raknak a rendszerbe vagy a gyártó hazai képviselete teszteli saját magának a szolgáltatást.
    Egy kereskedelmi mobilhálózatnál azt elérni, hogy senkinél se zuhan be a hálózat lehetetlen. A nagyra tartott Telekomnál nem a 4G sebesség zuhan be hanem maga a hálózat tűnik el. Csodás. :D
    De az tény, hogy lehetne egy jobb HD priorizálás. Mérsékelt prióval teljesen jól lehetne használni. Azaz nem megvárni amíg a cella telítődik és csak utána elkezdeni a HD-t lassítani hanem eleve csak x % erőforrást kapnának az előfizetők.

    p2pp
    Érdekes, hogy egy 30ezres városban csak B20 van. Nincs ott optikai betáp vagy messze van a legközelebbi mikrós pont is? Ha én haza megyek vidékre ott B3+B20 páros van. kb 27ezres kisváros. Tény anno az első 60település egyike volt ahol elindult a 4G.

Új hozzászólás Aktív témák