Új hozzászólás Aktív témák

  • 04ahgy

    nagyúr

    válasz Sk8erPeter #11443 üzenetére

    Elég perzisztens vagy, úgy tűnik. Hiába kérdezed meg ennyiszer, nem lesz rá hamarabb válasz. De egy senior tagnak már illene ezt tudni. Jaaa, hogy fele hozzászólása erről szól? Hát akkor már kérdésesebb.

    Google, google, gooooogle! Néhány másodperc alatt a szádba adja a hivatalos oldalát mindkettőnek. Ott meg feketén-fehéren le vagyon írva, hogy mi a különbség, milyen koncepciók által született a memtest86+ a memtest86+ alapjaiból.

    De azért, ha már vettem a fáradtságot, hogy hozzászólást írjak, elmondom, hogy _mit_ lehet ott olvasni. Azt, hogy a memtest86+ felfele tér el a memtest86-tól, és nem tesztelési metódusában! Több chipsetet ismer, több processzort. A mamóriahibát pedig ugyanúgy kimutatja.

    Martinjoe @ #11447: Igen, annyiért végülis elfogadható az ára, habár van olcsóbban is, más márka. De ilyen extravagáns hűtéssel alig-alig dicsekedhetnek.

    HGyu

    [ Szerkesztve ]

    7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!

Új hozzászólás Aktív témák