Új hozzászólás Aktív témák

  • Exodion

    aktív tag

    válasz Zolix #63938 üzenetére

    Na stop egy kicsit. Instabil EXPO2 profillal frissitettel biost biosbol, vagy visszaallitottal minden gyarira es ugy, vagy bios flashback es tokmindegy? Nagyon nem mindegy ugye.
    Ha BIOS flashbacket hasznalsz akkor nincs kulonosebb gond, ha biosbol frissited akkor a gyari beallitasokat erosen javallot visszaallitani a frissites elott.
    Kiveszed az elemet hagyod 3-5percig. Visszrakod az elemet es csinalsz egy flashback bios updatet. A2/B2 berakod a memoriakat. Bekapcsolod es varsz. Mi tortenik? Beltolt? Mukodik?
    Ha nem, es mar kiprobaltad A2-ben 1-1 modullal es ugysem jo, es egyik modullal sem akkor vagy CPU vagy BIOS corruption es pech.
    Ha mukodik, akkor johet a varazslas. Az EXPO csak papiron jelent garanciat, gyakorlatban meg semmit. Ugyanakkora a sikered egy XMP modullal is es a QVL sem jelent semmit.
    Amig a RAM tuning tart a RAM led termeszetesen vilagit, ez nem jelent semmit. Also/kozepnkategorias lapokon 32GB -nak JEDEC beallitason 5-6pernel tovabb nem kellene tartania a traningnek meg kilapcsolt MCR-el sem (alapbealllitas).

Új hozzászólás Aktív témák