Új hozzászólás Aktív témák

  • 1430

    senior tag

    Mivel a honlapon mai napig nem emelték ki őket, megosztanék egy-két újdonságot, promóciót. ;)

    A Domino Web sávozása átalakult.
    Bár a díjszabásba csak november 1-ével kerül be az új sávozás, promóciós jelleggel már októberben is az új sávokkal működik a Domino Web. A sávok száma és díja nem változot, de az adaforgalom egyenletesebben szét lett osztva, így a 3 sávban nem csak 250-500 MB-ig lehet forgalmazni, hanem 250-1024 MB-ig. Ugyanakkor, mint az az ÁSZF változásban is olvasható, a Domino Web csomagokból Domino RelaxNet adatcsomagokra csak november 1-től lehet átváltani (Domino Web adatcsomag csak Domino NET díjcsomaghoz igényelhető).

    Megújult Go!Net promóció év végéig (jelenleg még az előző promó van fent)
    Októbertől az év végéig a Go!Net adatcsomagokra újonnan előfizető (= 3 hónapon belül nem használta) havidíjas ügyfelek az aktiválás hónapjára és további két hónapra kapnak kedvezményt, Domino hívószámokon az aktiváláskori és az azt követő időszaki díjra (összesen 2x 30 napra) jár a kedvezmény.
    Go!Net S adatcsomagra havi 500 Ft a kedvezmény (590 - 500 = 90 Ft)
    Go!Net M adatcsomagra havi 900 Ft a kedvezmény (990 - 900 = 90 Ft)
    Go!Net L adatcsomagra havi 1000 Ft a kedvezmény (1990 - 1000 = 990 Ft)

    Net&Roll opció 2012.02.29-ig
    Promóciós jelleggel bevezetésre került a Net&Roll opció, mely a nevéből adódóan a Net&Roll adatdíjcsomagoknál elérhető 21 Mbps-os le- és 5,76 Mbps-os feltöltési sebességet tesz lehetővé (arra alkalmas készülék és hálózati lefedettség esetén). Az opció csak a MédiaMánia S/M/L/XL díjcsomagokhoz (tehát XS-hez nem) és az Ikon 200/400/600 díjcsomagokhoz érhető el. Az opció aktiválásával túlforgalmazási díj nélkül lehet felhasználni a díjcsomagokban fogalalt adatmennyiséget és további 1GB-ot. Így például MédiaMánia L vagy Ikon 200 díjcsomag esetén a díjcsomagba fogalalt 1GB helyett 2GB-ot lehet felhasználni, mielőtt beállna a 32 kbps-os sebességkorlátozás. A Net&Roll opció fordulónapja minden esetben a hónap első napja, azaz ekkor kerül megújításra az adatforgalmi keret és ekkor kerül le az esetleges sebességkorlátozás.
    Az opció havidíja és további fontos tudnivalók a fentebbi linken! ;)

    DuoNet SIM kártya
    MédiaMánia L/XL vagy Ikon 200/400/600 díjcsomaghoz igényelhető egy második, úgynevezett DuoNet SIM kártya, melyet arra alkalmas eszközbe (táblagép, notebook, modem) helyezve a díjcsomagba foglalt adat és SMS keretet a második SIM kártyán keresztül is le lehet forgalmazni, nem kell külön Mobilinternet hívószámra előfizetni. További részletek és DuoNet SIM kártya havidíj a fentebbi linken! ;)

    ''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

Új hozzászólás Aktív témák